top of page
Search

Fonden for Fynske Bank Støtter Svendborg Sportsfestival

Men modtagelsen af 50.000kr fra Fonden for Fynske Bank vil Svendborg Sportsfestival have mulighed for at efterleve egne visioner om, at idræts- og kulturlivet samarbejder og skaber initiativer og muligheder for Sydfynske borgere.



Beløbet skal bruges til at støtte nye initiativer fra idræts- og kulturforeninger, hvis primære aktiviteter ligger et sted i feltet mellem kultur og idræt. Som festival ønsker vi at udviske skellet mellem kultur- og idrætsliv og i stedet forsøge at berige fritidslivet i Svendborg kommune med kvalificerede tilbud, hvor både idræt og kultur kan indgå i samme tilbud. Det tror vi på, at Svendborg Sportsfestival kan være løftestang for og vise vejen for borgere her på Sydfyn men også på længere sigt i resten af Danmark.


Helt konkret skal pengene i år bruges til at skabe nogle gode rammer omkring afslutningen for festivalen, så der med musik, kunst, bevægelse og bevingede ord kan afsløres et nyt navn for Svendborg Sportsfestival den 9. juni på Frederiksøen. Målet med denne eftermiddag på Frederiksøen er dels at få budskabet om festivalen ud til rigtig mange sydfynske borger, men også at afprøve mulighederne på Frederiksøen, hvor der i forvejen er rigtig mange gode initiativer i gang fra kulturlivets side.


Vi se meget frem til et fremtidigt samarbejde med Fynske Bank og håber at alle parter får udbytte af donationen.


Skrevet af:

Martin Brems

Projektleder, Svendborg Sportsfestival

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page